Forum

Hoe schakel is de synchronisatie van foto’s uit?  

 

Member Admin
Joined:1 jaar  ago
Posts: 21
02/02/2018 9:06 pm  

Veel mensen vinden het vervelend dat de foto’s die op je toestel staan, automatisch gesynchroniseerd. Dit is een functie die Google heeft ingevoerd met de opkomst van Google-foto’s.

Dit is eenvoudig uit te schakelen. Je begint met het openen van Google-foto’s  . Je vind deze app op één van je schermen.

Google fotos


Zie je Google Foto’s niet direct staan kijk dan eens op de Google (mapje) verzameling.

Google Map

 

Druk je op deze folder dan zal deze openen. en zie je ongeveer de  volgende items in een map steken. 

Google verzameling

En in de meeste gevallen zal je Google foto’s daar in terugvinden.


Zie je google foto’s nog steeds niet staan druk dan op het symbool om alle apps te openen.

apps

Hier kan het ook even zoeken zijn, maar hier moet je Google foto’s zeker vinden.


Dus als je dan Google foto’s hebt gevonden en opengedaan, kom je op soortgelijk scherm.

Google fotos01


Hier zie je links bovenaan 3 horizontale streepjes staan, Druk op die streepjes en dan zie je een menu.
In dat menu zoek je naar de instellingen, zie afbeelding hieronder.

Fotos instellingen


Daar druk je ook op.

Vervolgens krijg je onderstaand scherm,

(Klik op de afbeelding om deze te vergroten.)

Instellingen fotos


Daarna klik of duw je op back-up en synchronisatie
en krijg je weer een ander venster.
Waar je de getekende pijl ziet staan, is een schuifknop, als je die naar de andere richting zet is de synchronisatie uitgeschakeld. 

(Klik op de afbeelding om deze te vergroten.)

Synchronisatie


Al deze afbeeldingen kunnen verschillend zijn naargelang de versie en het merk van je toestel. 

Edited: 1 jaar  ago

ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register