Forum

Hoe stuur ik mijn CV als bijlage  

 

Member Admin
Joined:1 jaar  ago
Posts: 21
03/02/2018 4:45 am  

Een cv sturen is in principe hetzelfde als een foto sturen in bijlage. Je ka vertrekken vanuit het document en delen via een bepaalde app.

Maar hier ga ik de handleiding meegeven om vanuit je mailprogramma te vertrekken. Ik zal je dit tonen op verschillende mail-apps, maar dit blijft uiteindelijk hetzelfde. Enkel het uitzicht of anders gezegd de "Interface is verschillend.

Ik zal beginnen met Gmail, omdat dit normaal gezien op elk Anroid toestel aanwezig is. Anders kan je ook geen apps installeren als je niet in het bezit bent van een email van Google.

dus, om dit te openen zoek je naar het volgend symbool.

gmail app

heb je dit gevonden duw of klik erop om dit te openen. Nu kom je in de Inbox van je email. (zie volgende afbeelding, klik erop om te vergroten.)

Inbox gmail

Helemaal onderaan aan de rechterkant, zie je een potloodje staan. druk hierop om een nieuwe email op te stellen. De afzender (jezelf dus) staat reeds ingevuld. Je moet de bestemmeling invullen, en zeker geen onderwerp vergeten. 

email opstellen

Heb je geen toetsenbord op je scherm, klik dan eerst in een vak waar je gaat schrijven en je keyboard zal verschijnen.

Bovenaan, dit heb ik aangeduid met nr 1, daar zie je de optie om een bijlage toe te voegen. Je kan dit herkennen als een paperclip.

Je ziet daar enkele optie's, Een bestand bijvoegen en invoegen vanuit je drive. Wij kiezen nu voor het eerste. Heb je dit document gevonden en je klikt of duwt hierop, dan wordt dit automatisch bijgevoegd als bijlage. De volgende stap is het verzenden van de email. Dit staat aangeduid als nummer 2 in de tekening.

Onthoud wel waar je die bijlage, of CV geplaatst hebt, meestal vind je dit terug in je documenten.

Zie je dit daar niet staan kijk dan ook eens in je download-map.

 

Edited: 1 jaar  ago

ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register