Over mij

Een beetje over mijzelf.

Momenteel ben ik werkzaam bij Dotkom, dit is een organisatie die als doel heeft om mensen die weinig of niets van een computer of tablet afweten, te helpen “digitaliseren”.

M.a.w. er worden cursussen aangeboden voor de absolute beginners, en er staan ook talloze webpunten ter beschikking, waar de mensen gratis een computer kunnen gebruiken met ondersteuning.

Dit cursus aanbod is heel laagdrempelig, en bevatten o.a. Start met de computer, start met word, bestanden en mappen, start met tablet, en nog enkele meer. Voor de prijs moet je het ook niet laten, want voor 5 of 6€/lespakket kan je heel veel bijleren.

Dotkom is werkzaam in Antwerpen en omgeving.

Ikzelf geef ook regelmatig cursus, en mijn leukste lessen zijn o.a. start met tablet, en ontdek je eigen smartphone of tablet. Hier heb ik ondervonden dat bij vele mensen steeds dezelfde vragen terugkomen. Daarom ben ik dus gestart met deze website.

Dit doe ik vooral om beginners  een leidraad te kunnen geven, vooral over het gebruik van mobiele apparatuur, zoals wifi inschakelen, apps installeren enzovoort.

het resultaat is dat ik na mijn werkuren regelmatig bezig om op deze website informatie te plaatsen, die gebaseerd is op mijn ervaringen tijdens het lesgeven.Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *