Forum

installeren van vtm app  

 

0

Hoi, Ik weet niet of ik kan geholpen worden hier, ik heb al een wat ouder toestel een samsung model SM -G310HN, en ik gebruik dit, of tenminste ik wil dit gebruiken om bijvoorbeeld s'avonds nog ff het vtm nieuws te bekijken. maar ik krijg deze app gewoon niet meer geïnstalleerd, er is geen plaats meer vrij op mijn gsm.

ik heb er alles al afgezwierd, maar helaas geen ruimte meer vrij. weet iemand hier een oplossing voor. alvast bedankt

Edited: 1 jaar  ago
 
0

Hey Jan, Ik heb wel een oplossing voor u. Ik ga er even vanuit dat je al de weg weet in het verwijderen van apps. Er is nog een andere mogelijkheid in ruimte vrijmaken op je toestel.

Als je naar de Instellingen gaat en daarna op applicatiebeheer klikt, zie je daar alle applicatie's die op het toestel aanwezig zijn. Je hebt er al alles afgezwierd heb ik gelezen, maar op die plaats als je op een app drukt, kan je ook de updates van die app daar verwijderen.

Er zijn vele applicaties daar die je waarschijnlijk nooit gebruikt, dus schakel die uit en verwijder de updates. Dat gaat je toch wat extra ruimte opleveren.

Geeft je toestel dan een melding dat andere apps waarschijnlijk ook niet meer werken, kan je dat wel negeren. 

Maar zie wel dat je die bepaalde app wel degelijk niet meer gaat gebruiken.

Hopelijk heb ik je vraag hier mee beantwoord.

 
0

Hey Patrick, Ik heb dit toegepast en heb nog meer ruimte kunnen vrijmaken dan ik had gedacht. Ik heb zo de update's van Google Play Boeken, films Games en kiosk verwijderd en heb zo meer dan 100 mb kunnen vrijmaken.

Ik gebruikte deze telefoon bijna niet meer omdat ik altijd plaatsgebrek had, zelfs nadat ik apps op mijn SD kaart had geplaatst. Nu kan ik s'avonds mijn favoriete zenders nog bekijken vanuit m'n bed. 

Bedankt.

 
  
Working

Please Login or Register