Forum

Mijn scherm gaat te snel uit  

 

0

Hallo hier,

Ik ben nog niet zo lang in het bezit van een tablet en dit is volledig nieuw voor mij. Mijn vraag is, hoe kan ik mijn scherm instellen dat dit langer zichtbaar blijft, en ik niet om de haverklap moet ontgrendelen?

 
0

Hey Dirk,

Vooraleer ik je vraag kan  ik beantwoorden moet ik weten met welke tablet je werkt. Is het een Android, Apple of een Windows tablet? En ook welke versie? En is het een nieuw toestel?

Edited: 1 jaar  ago
 
0

 Hoe kan ik dit weten of het android, windows of apple is? 

 
0

Een Apple tablet of iPad heeft aan de achterkant de "afgebeten appel" staan en heeft aan de voorkant 1 ronde knop (zie onderstaande afbeelding) Ik heb dit ook aangeduid met een rode pijl.

Voor Achterkant2

Een Android toestel heeft aan de voorkant onderaan 3 knoppen staan. Let op die zijn soms niet zichtbaar en kunnen in de display ingewerkt zijn. Zie daarvoor de volgende onderstaande afbeelding.

Onderste toetsen Tablet

Dan heb je nog de Windows Tabletten, die kan je herkennen aan het "Windows Logo" dat je meestal onderaan in het midden vindt, en ziet er uit als volgt.

Logo

Edited: 1 jaar  ago
 
0

Dus mijn toestel is dan een Android, het heeft die toetsen die in het display staan, maar de versie weet ik niet juist. Het is een recent toestel, ik heb dit een maand of twee geleden pas aangekocht.

 
0

Ik moest even zeker weten welk toestel u heeft, want voor elk merk is dit iets anders, zelfs bij Android alleen zijn er al vele verschillen. Ik heb juist een topic afgewerkt over de time-out van de beeldschermen. Druk of klik op de volgende zin, en je kan de volledige handleiding dan nalezen. dit is het topic  Scherm verdwijnt te snel of is te lang actief

Edited: 1 jaar  ago
 
  
Working

Please Login or Register