Forum

Als ik foto's maak, waar vindt ik die dan terug?  

 

Member Admin
Joined:1 jaar  ago
Posts: 21
02/02/2018 8:08 pm  

Je kan op vier verschillende manieren je foto's terugvinden op je Android.

zoek foto 01

De gemakkelijkste manier volgens mij dan toch, is als je juist een foto hebt genomen en wil die direct bekijken, dan moet je eens  heel goed naar je scherm kijken. Je vindt er ergens in de hoek van je scherm een klein vierkantje of cirkeltje (afhankelijk van jouw toestel) daar vindt je de laatste foto terug die je hebt genomen is. zie afbeeldinghierboven.


Een andere manier is via Google foto's

Google fotos

Deze kan je terugvinden op één van je schermen, of via alle apps optie,en ziet er uit als de 2de afbeelding .


android gallery

Dan is er natuurlijk ook nog de galerij, die kan je op dezelfde manier terugvinden zoals hierboven beschreven, via de alle apps optie of op je startscherm.


En tot slot heb je nog een optie om je foto's te vinden, maar dit is al wat moeilijker. en veel hangt af welk merk van toestel je eigenaar bent, en de versie van het besturingssysteem.

map bestanden

Bij sommige toestellen is het vrij eenvoudig te vinden, en dan heb ik het over een mapje of folder met de naam bestanden. door op die afbeelding te drukken doe je die folder open. En vanaf hier hangt het vooral af van het type toestel je hebt.

Bij de meeste recentere toestellen, krijg je dan gelijk de map met afbeeldingen te zien. Is dit niet het geval, dan moet je even gaan zoeken. Zit er geen geheugenkaart in je toestel, zal je naar apparaat opslag moeten gaan.en moet je gaan zoeken naar de folder met de naam "DCIM".dit is de standaard map waar je al je foto's en video bestanden zal  terugvinden. deze naam word trouwens ook gebruikt door elk digitaal fototoestel.

Heb je wel een geheugenkaart in je toestel zitten, is de handeling bijna hetzelfde maar moet je op SD-kaart duwen.

Edited: 1 jaar  ago

ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register